Digital Tutor Forum Forum Index Digital Tutor Forum
Digital Tutor's forum is the place to talk about all things related to Digital Tutor services.
 
 Digital Tutor 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Converse Chuck Taylor All Star Kjøpe Online

 
Post new topic   Reply to topic    Digital Tutor Forum Forum Index -> Forum Rules
View previous topic :: View next topic  
Author Message
duueraJoined: 01 Nov 2018
Posts: 2

PostPosted: Thu Nov 01, 2018 8:00 am    Post subject: Converse Chuck Taylor All Star Kjøpe Online Reply with quoteDu kan hente den fra www.skoplace.com

Den lange historien om nye iterasjoner av Converse Chuck Taylor All Star Kjøpe Online fortsetter videre med disse siste kreasjonene, "Mono Weave" -pakken. Som moniker på settet foreslår ganske bokstavelig talt, er Chuck kjennetegnet i monokromatiske vevde overdeler. Den fire skosamlingen inneholder de høye og lave toppversjonene av den ikoniske sneakeren i vevde tekstiloverdeler i ditt valg av svart eller hvitt. Alle fire alternativene til premiumkonstruksjonene får off-white aksenter på snørebånd, mellomsåle og lærteppe og merkevareaccenter.

Converse Chuck Taylor All Star Kjøp har alltid vært et lerret av slags for nye materialer og koncepttesting. Polartec-leddene vi så, gir noen vær-klare alternativer til Chuck-lojalister, men her er et par suede-par som passer inn i Lifestyle-kategorien; en kremaktig lysbeige og et mørkt sort par begynner å slå den offisielle Converse-forhandleren,

Forhåpentligvis kan tegneserieventilere skille oppmerksomheten deres bort fra den nåværende Converse Chuck Taylor All Star BilligCon-dekning for å se på dette fristende sneakersettet, som plukker helter fra DC-universet og legger dem på en bestemt Converse-silhuett. Batman, Superman, Wonder Woman, The Joker, og til og med hele Justice League vises for settet, som er tilgjengelig i butikker akkurat nå.

Converse Chuck Taylor All Star Lavest Priskultur er så innpakket i hiphop i dag at det aldri er for overraskende å se et merkearbeid med en artist som dominerer Bilboard-diagrammer. Enten det er restene fra det tidlige hevder sneakerboom eller holdover fra Yeezy galskap, er det alltid en velkommen utvikling når et merke avviker fra normen. Heldigvis har vi fortsatt Converse til å forgrene seg og samarbeide med noen av de mer ikoniske bandene de siste tiårene, som deres siste sammenkobling med Black Sabbath på toppen av den alltid klassiske Chuck Taylor All Star.

Anderson bringer samme nivå av ren og uanstrengt stil til Converse Chuck Taylor All Star Beste Pris, hver i spesialmodifiserte konstruksjoner og med kunstverk fra en av hans favorittbrettgrafikk fra fortiden. Kunsten av Evan Hecox finnes på tungen av hver resirkulert poly-bomulls lerretskonstruert modell, inkludert Chuck Taylor Hi i svart og hvit og One Star Ox i blekgul, mens kunstneren også laget et nytt stykke på hver innersåle.
_________________
ugg-slip-shoes Black Friday Sale
ugg-slip-shoes Black Friday Sale
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Digital Tutor Forum Forum Index -> Forum Rules All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Hosted by ForumCity