Digital Tutor Forum Forum Index Digital Tutor Forum
Digital Tutor's forum is the place to talk about all things related to Digital Tutor services.
 
 Digital Tutor 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

EN FORMER NIKE ENGINEER'S 12-POINT KONTROLLISTE TIL RATING R

 
Post new topic   Reply to topic    Digital Tutor Forum Forum Index -> Math
View previous topic :: View next topic  
Author Message
TerryBarthJoined: 12 May 2018
Posts: 2

PostPosted: Sat May 12, 2018 9:33 am    Post subject: EN FORMER NIKE ENGINEER'S 12-POINT KONTROLLISTE TIL RATING R Reply with quote

Det tog Nike-kemikere, ingeniører og designere mere end tre års udvikling, før virksomheden yeezy boost 350 v2 danmark var klar til at frigive sine nye episke reagenssko i løbet af februar. Den første løbesko til at kombinere Nike's React-pudeplatform med firmaets underskrift Flyknit uppers, den lavede til de letteste og bounciest Nike sko endnu, og gav selskabet en ny måde at konkurrere mod sin største modstander, Adidas. Adidas havde introduceret sin egen store innovation i hoppesåler, Boost-pudeplattformen i 2012. Siden er det blevet et af firmaets underskriftsprodukter og fokuspunktet for Adidas succesfulde UltraBoost-løbesko, som også har en soklignende strikketøjle, der er parret med en squishy, ​​fjedrende sål.

adidas nmd danmark De konkurrerende sko er så godt matchede, at de løfter et uundgåeligt overfald for kunderne: Hvilken er bedre? Tiffany Beers, en langvarig ingeniør hos Nike, der forlod virksomheden i 2017, satte sig for at svare på spørgsmålet - og skabte en 12-point tjekliste, der gør en ret god vejledning til bedømmelse af et par løbende sneakers. Hendes kriterier omfatter statistikker, der påvirker ydeevne, såsom vægt, men også ting, der betyder noget for den gennemsnitlige forbruger, som pris og lethed at justere snørebåndene. (Det er klart, at der ville være forskelle, hvis du sammenligner cushy sko med dem, der tilbyder en barfodet føler, så juster i overensstemmelse hermed.)

adidas nmd tilbud Øl kender hendes ting. Hun var den ledende ingeniør på projektet for at gøre selv-lacing sneakers i Back to the Future II en realitet i form af Nike Hyperadapt. Hun decamped fra Nike til Tesla, hvor hun arbejdede kort som teknisk programleder og i marts lancerede en YouTube-kanal dedikeret til sneakers. Selvom hun måske ikke synes en upartisk dommer i en Nike-versus-Adidas-kamp op, har han arbejdet hos Nike i mere end et årti - og i løbet af Reacts udvikling - er hun hurtig til at udfordre kritik af Nike og ros for Adidas, når hun føler sig fortjent. Selvom hun bemærker, at begge sko er langt bedre end noget, som enhver virksomhed havde lagt ud før, hun giver i sidste ende vinderen til Nike sko, på grund af sin lavere pris- $ 150 for den episke reaktion mod $ 180 for UltraBoost-og meget lettere vægt. Der er en vigtig advarsel, selvom: Øl har kun sat i omkring 25 sømil løb i hver hidtil - ikke engang længden af ​​et enkelt maraton - og det siger sig mere miles at se, hvordan de holder op med tiden.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Digital Tutor Forum Forum Index -> Math All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Hosted by ForumCity